Betingelser

  • Alle våre spå og veilednings tjenester har aldersgrense 18 år.
  • Tjenesten koster 33,00 kr per minutt inkl.mva. Faktura gebyr på kr. 45,- kommer i tillegg.
  • Bruk av tjenesten etterfaktureres basert på ditt telefon nummer.
  • Gjennomsnittlig varer en samtale i ca 6 minutter, en samtale vil da koste deg ca kr. 198,-

Etiske retningslinjer

  • Respekt og ærlighet er viktig for oss. Vi følger regler om god telefon og veiledning skikk, og stiller høye etiske krav til våre veilederne.
  • Våre klarsynte stiller aldri diagnoser, de ser heller ikke på død og sykdom. Vi forplikter oss til å henvise til kyndige dersom det forekommer behov for det.
  • Alle som ringer til klarsynte må huske at det alltid er den klarsyntes tolkning som kommer frem. Innringer må selv ta ansvar for «bruken» av den klarsyntes veiledning. Vi kan derfor ikke ta ansvar for livs valg som blir tatt som følge av samtalene med oss.
  • Healing kan gi en kortvarig effekt og kan derfor ikke garanteres. Det er også viktig å huske på at ikke alle sykdommer kan helbredes med healing. Behandlingene eller metodene er ikke ment å skulle diagnostisere eller behandle sykdom, eller som en erstatning for medisinsk tilsyn. For behandling av sykdom henvises den enkelte til sin lege.
  • Noen mennesker trenger hjelp fra andre instanser enn oss. Se liste over hjelpe- & krisetelefoner eller ta kontakt med andre kompetente kilder. Oppstår det slike samtaler, forbeholder vi oss retten til å avbryte samtalen- eller vi henviser videre.

Forhåndsbestilte konsultasjoner:

Ved bestilling av konsultasjoner baseres det på hver enkelt veilederes kalender. Ikke alle veiledere tilbyr forhåndsbestilling. Det kreves forhåndsbetaling gjennom vipps. For bank overføring ta kontakt med oss på epost: post@spaatjenester.no eller 46 64 64 84.

Tilbakemeldingene dine er svært viktige for oss, og vi vil fortsette med å utvikle våre tjenester. Ta kontakt, vi hører gjerne fra deg.

Astrologisk Tips

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Våre veiledere