Dagens Horoskop

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

—Andrew Bevan

Fredag 28. september

Månen gjør veldig god forbindelser blant stjernene i dag. Først er den i den rause Tyren. Litt langsom i begynnelsen, men den vil heller være sikker i sin sak fremfor å rote det til. Formiddagen er gunstig for dekorasjon, kunst, kvalitet og omtanke. I mange sammenheng går veien til hjerte gjennom magen. Unngå knuter mellom kl.17-18. La ikke noen stikke kjepper i hjulene. Hold ut. Kvelden er gavmild, rik på opplevelser og fest. Best før kl.00.30, skal alt gå som planlagt.


—Andrew Bevan

Torsdag 27. september

Morgenen er hektisk. Glem ikke oppgavene, hva du skal og hva du behøver å ha med deg. Månen over i Tyren kl.09.15 er mer stabil, men frem til kl.12 – en samstilling med Uranus. Dette byr på utfordringer innen samarbeid og rutine. Uranus tenker alltid nytt og annerledes. Deretter et løft frem til kl.14.30. Intervallet er glimrende for struktur og eiendom. Du kan kjøpe verktøy eller klær. Bra for hudpleie, tannlege og frisør. Permanenter, eller noe som skal sitte i støp. Pålitelige avtaler.


—Andrew Bevan

Onsdag 26. september

Planeten Mars er i et svakt punkt i dag. Trangen til å handle på impuls er sterk, men følg derfor også med i blindsonen. Se over utstyr for å unngå skade og belastning. Begivenheter kommer brått på utover i formiddagen. Folk kan være oppfarende og noen ganger overreagere. Men kanskje er det en anledning til å ta tak og få fiks på ting, så ta ikke alt under en og samme kam. Kvelden er fin for å koble av og for sosiale sammenkomster. Planer vil fare i en uforutsette retninger.


—Andrew Bevan

Tirsdag 25. september

Det har vært fullmåne i natt, og himmellysene har vært i en vanskelig konfigurasjon med planeten Saturn. Kanskje finner vi ugang fra start, men i alle fall ligger hindringene bak oss. Nå er det bare å få alt på plass igjen. Egentlig et godt aspekt der du behøver å markere en slutt, ende, eller sette opp en grense. Hit, men ikke lenger! Men tirsdag er også kjølig. Hold orden på tall og regnskap. Iherdig arbeid er hva som gjelder. Muligens en kansellering eller endring av plan. Ha en backup og løsninger klare.


—Andrew Bevan

Mandag 24. september

Månen i Fiskene gjør en gunstig trigon til tegnhersker Jupiter kl.07.30. Morgenfuglen får en god start på dagen med gode nyheter og positive overraskelser helt fra start. Deretter driver Luna sideveis, eller passivt i slutten av tegnet. Ingen aspekter eller faste knagger å henge hatten på. Bra for lek, kreativitet og improvisasjon. Kontakt med barn, eller for et avbrekk i rutinene. Kanskje det er noen du skal besøke eller ta deg tid til? Omveier er en del av reisen.


—Andrew Bevan

Søndag 23. september

Solen er i opposisjon (180°) til Chiron. Chiron er et lite objekt som beveger seg inn og ut mellom planetene Uranus og Saturn. På denne måten bygger den broer mellom verdener, og er en viktig brostein, men en stokket stund kan du godt føle du faller mellom to stoler. Chiron virker som en inngriper og en skjebnens hånd. Den bryter opp fastlåste mønster, og dette kjennes ubeleilig, men den åpner ofte dører til personlig vekst. Ofte kan du velge et par provisoriske løsninger.


—Andrew Bevan

Lørdag 22. september

Merkur bytter tegn og går inn i Vekten, akkurat som en vind som skifter retning. Dette kan endre en opinion eller meningsmåling, eller at nyheter ankommer og blir tilgjengelig for publikum. Kanskje en 'Release', eller nytt produkt. Men Mars er noe uheldig, så se over feil og mangler. Forhold fylles av lyst og begjær, men ofte er det klokt å ta seg tid til å bli bedre kjent for de beste beslutningene. Unngå å sluntre unna med oppgavene. Se enhver anledning som en mulighet til å yte ditt beste.

—Andrew Bevan

Fredag 21. september

Måne i Vannmann gjør en skarp kvadratur (90°) med Jupiter i Skorpio kl.19. Jupiter er lykkeplanet, og gir plass og armslag. Den er ekspansiv, lekende og leverer store barn. Og noen vil leke. Om du har blitt holdt igjen i ditt liv, kan dette være anledning til å åpne opp og bryte løs. En reise eller eventyr kan stå for døren. Denne kan gi et viktig pusterom og føre deg skrittet videre, men ta det ikke for langt. Lov ikke mer en du kan holde. Best innen trygge rammer og med en sikker plan.


—Anderew Bevan

Torsdag 20. september

Planetene er i utgangspunkt noe tvilsomt plassert i dag. Derfor er det mye å tjene og spare om du gjør ting riktig. Gå for kvalitet, fremfor billige løsninger. Om du er i tvil, avstå fra å kjøpe, men vent til en senere anledning. Det er lett å la seg forføre, men da vil penger gå i feil sted, og du forbruker mer enn du får igjen for det. Særlig i 11-tiden kan folk behøve støtte, mens defekter og mangler kommer til overflaten. Kvelden er heldig, og etter kl.20 ligger storhet og en viktig anledning.

—Andrew Bevan

Onsdag 19. september

En glimrende dag for reisevirksomhet, møter og reklame. Månen bygger gode kommunikasjons-linjer mellom Jupiter og Merkur. Dette pleier å åpne dørene og gi gode nyheter. En god anledning for å tenke stort og spre budskapet. For forretninger og handel med teknikk, for å bestille billetter eller kjøpe bil, best til kl.16. Ettermiddagen bærer deg videre frem til kl.19. Deretter ta fri. Kvelden mangler retning og prosjekter sporer av. Tro ikke alt du hører. Best for hobby og rekreasjon.


—Andrew Bevan

Tirsdag 18. september

Prosjekter mangler fremdrift i dag. Det er ingen ny energi på stjernehimmelen. På sitt beste, en gunstig sekstil (60°) mellom Måne og Neptun på ettermiddagen, som er god for omsorg, pleie og kontakt med de eldre. En god tid for kunst, kultur og kanskje antikviteter. Det er ofte et spørsmål om prioriteter og skjønn. Maleoppgaver, helt ok. Kjøp kosmetikk og nye pensler. Bra for å mane til empati og medmenneskelighet. Kvelden har lett for å overreagere. Unngå å dramatisere.


—Andrew Bevan

Páginas1231 – 0 de 1362

Astrologisk Tips

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Våre veiledere