Dagens Horoskop

Torsdag, 01.01.2015

Det er dagen der på for mange aktører. I tillegg må Månen forbi noen stjerner som setter tankekors og binder evnen til å se og tenke klart. Men 13-tiden kan fremme gode hensikter, et forhold eller vennskap. Kvelden kan stort sett by på hindringer, og det er bedre å rydde opp, trygge og holde orden, fremfor å sette ut på nye frierferder. Spesielt i 19-20 tiden haster folk i forskjellige retninger.
—Astrolog Andrew Bevan

Onsdag, 31.12.2015.

Månen i Tyren sparer ikke på noe når det kommer til fest og måltid. Morgenfuglen kan dra nytte av noe tidlig produktivitet, men kommer du på dagen er du allerede på jakt etter provisoriske løsninger. Noen timer etter at nyttårsrakettene har gått til værs, vil Månen komme i konflikt med ild-planeten Mars. Så du bør mane til forsiktighet og sørge for at alt rundt deg er forsvarlig slukket.
—Astrolog Andrew Bevan

Månen er retningsløs og uten mål og mening før den entrer Tyren tegn når klokken slår 12. Dette kan skape all slags forglemmelser, og brudd på regel og rutine. Dersom du skal handle eller ut på tur, dobbelsjekk at du har alt med deg og har fått rett veibeskrivelse. I 18-tiden står Månen i et gunstig hjørne, men blir det sent, følg reglene. Om du skal nyte alkohol, la bilen stå.
—- Astrolog Andrew Bevan

Månen vinkler med planetene Pluto og Saturn i morgentimene. Dette gjør morgengretten. Det kan være en tid for å kvitte seg med søppel og skrot. Det kan oppstå hindringer på din vei. Du trenger et klart hode for å mønstre med det. De beste timene er mellom kl.14 og kl.16. Månen harmonerer med sin tegnhersker Mars, og dette er en god indikasjon om suksess og enighet.

—Astrolog Andrew Bevan

Månen er i Væren, og det skaper nytt initiativ, men aspektet til Mars (45°) i 13-tiden er irritabel. Bedre å kjøre forsiktig frem. Dersom du bruker for mye energi eller kraft, kan du påføre en bulk eller unødig skade. Halvmånen i aften gjør at folk kommer fra forskjellige hjørner. Forsøk å unngå og ha for mange baller i luften samtidig, og benytt muligheten til konstruktive løsninger.
—Astrolog Andrew Bevan

Este es mi primer millón

Páginas1121131141 – 0 de 1362

Astrologisk Tips

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Våre veiledere