Dagens Horoskop

Mandag 17. september

Månen er ankommet Steinbukken. Ikke den enkleste posisjon for kjærlighet, men med en god jording som er gunstig for arbeid og erverv. Profesjonelt, kjølig og ambisiøst. Har du et ærend innen eiendom eller bolig, er det perfekt å handle. Gunstig for bil og investeringer. Best før kl.18. Senere er det vanskelig å få opp pris og få verdi for pengene. Folk er positive, men det finnes ikke midler. Unngå å inngå i dårlige deals. Det er neppe smør til en hel runde. Du er nødt til å disponere.


—Andrew Bevan

Søndag 16. september

Merkur opphøyet i Jomfruen i svært heldig kombinasjon med Jupiter og Pluto. Noen er på vinnersporet! Talent, kunnskap, dyktighet. Bra for studie og utdannelse, taler og presentasjon. Den som har merkedag i dag (eks. dåp, bryllup) har gode utsikter i vente. Mye trafikk og mange innspill. Mest gunst for møter og avtaler før kl.16.45. Utover kvelden er det halvmåne, og verdener er satt på tvers. Motsetninger, avstand og forskjeller må tas tak i for å løses.


—Andrew Bevan

Lørdag 15. september

Formiddagen kan være noe uforutsigbar. Det er viktig å komme i gang med gjøremålene, men la ikke irritasjonen henge. Ty heller til humor. Månen i Skytten gjør ingen aspekter med de andre planetene idag, så praktiske oppgaver løper lett løpsk, mangler referansepunkter eller knagger. Det er en god dag for lek og for turer i naturen. Kvelden for fest og dans, men for mye alkohol fører den glatte vei i tåken. Det er godt å ha kontroll og orden. Ta derfor vare på dine grenser.

—Andrew Bevan

Fredag 14. september

Merkur i opposisjon til Neptun gir sansene spillerom. Ofte forbundet med sterke drømmer og visjoner. Det er en glimrende dag for kunstneriske innslag, så slipp artisten i deg løs. Syng, dans og lek. Husk de ikke-verbale kommunikasjonsformer som duft, farge, smak og parfyme. Det gjør nummeret ditt komplett. Det er god dag for media og kommunikasjon; film og reklame. Skap en atmosfære med stemning og innhold. Lag plass for det menneskelige. Legg forretninger til side.


—Andrew Bevan

Torsdag 13. september

Bra for utredninger og tekniske grep. Harmoni mellom kjærlighetsplaneten Venus (skjønnhet) og den noe eldre, modne, men strukturerende Saturn, tar vare på verdier (vennskap) og langsiktige mål. Det må vel være bra i områder hvor noe skal reddes, restaureres, eller hvor en part nyter godt av godene eller erfaringen til den andre. På den måten er det bra for fusjoner og samarbeid. En gunstig sekstil mellom Luna og Merkur kl.22 er god for en deal, men hele kvelden for møter og forståelse.


—Andrew Bevan

Onsdag 12. september

Månen i Vekten fremmer kunst, kultur og akademiske tiltak. I formiddag ligger det beskyttelse, talent og preferanse, men ofte farer prosjekter langs en ukjent bane. Turbulente vinder og skarp sjø. Skal du ut å reise eller kjøre, sjekk med kart for de beste ruter. Unngå kø og veiarbeid. Luna inn i Skorpio kl. 20.15 gjør kvelden dristig. Mars og Uranus kommer brått på, handler i hast og behøver armslag. En endring av plan, men evne til samarbeid kan bli satt på prøve.


—Andrew Bevan

Tirsdag 11. september

Solen i harmonisk aspekt med Pluto og Jupiter. Dette danner en konfigurasjon knyttet en gammel gresk/egyptisk gud ved navn Serapis; En Skaper, en Tilintetgjører og en Bevarer. Dette er den kraften som opprettholder naturen i sin nåværende balanse. Kanskje dagen representerer en gylden port, eller det er anledning til å reflektere over de store sammenheng. Senere på kvelden kommer et skarp aspekt mellom Måne/Pluto. Noe må konfronteres, men hold ting innenfor trygge rammer.


—Andrew Bevan

Mandag 10. september

Luna samarbeider med Mars i dag, og frem til kl.17 er heldig for møter, konkurranser, konkurranse-bidrag og for å komme i gang med prosjekter. For anskaffelse av maskiner, verktøy eller kjøp av biler. Månen inn i Vekten kl.17.20. Dette er øyeblikket for et taktskifte. Kvelden er god for visninger, kunst og kultur. Men på grunn av et strengt aspekt til Saturn, noe skal strammes, plasseres og berammes. Ingen gratis måltid. Noe skal flyttes, forandres og sette en ny orden.


—Andrew Bevan

Søndag 9. september

Venus går inn i Skorpionen i dag, og vil som regel tyde en flørt og romanse som både er intens og dramatisk. Kjærlighet er for videregående, og historien er ikke helt uten praktiske problemer. Det kan være hemmeligheter, eller at det hele startet i et tornekratt, og verdier kan ha blitt vekslet bak kulissene. Nymånen kl.20 tyder et vendepunkt. Gi litt tid for at kjernespørsmålene skal få komme på plass. Mens du venter, er det en god dag for å rydde, rense, sylte eller konservere.


—Andrew Bevan

Lørdag 8. september

Kjempespennende dag. Morgen er litt i knute, men en harmonisk sekstil (60°) mellom Måne og Venus kl.15 sprer lykke og glede. En god tid for å oppsøke det du ønsker. Kl.15.30-16.30 er en time av det rare. Begivenheter sporer av, havner ikke hvor du opprinnelig hadde tenkt. Kvelden er mer etter boka. Månen i Jomfru i streng dressur, gir fokus på det praktiske. Detaljer kommer noen ganger i veien for følelser. Kvelden er viet kjærlighet til unge, ungdommelige og blant studenter.

—Andrew Bevan

Fredag 7. september

Den ytre planeten Neptun er i opposisjon (180°) Solen. Neptun er en av planetene som er lengst ute i solsystemet, og dermed vanskeligst å forstå. Neptun bringer oss til vår ytterkant, og våre antenner må være i full strekk skal ta den inn og gi den mening. Den er sensitiv og sårbar. Krever kvalitet, finesse og finstemthet. Neptun tyder både drømmer, visjoner og illusjoner. Den kan inspirere og løfte deg til nye høyder, eller kun en fuktig drøm som slipper deg i avgrunnen. Velg derfor dine illusjoner med omhu. Ha beina godt plantet i realitetene. Skill mellom kosmetikk og ekte vare.


—Andrew Bevan

Torsdag 6. september

Merkur har gått inn i Jomfruen i dag. Den både styrer og er opphøyet i dette tegnet, og dette er sterkt for studier og viten i 3 uker fremover. Heldig der du ønsker å få verktøykassen din på plass. Gode redskaper gir deg et bedre argument. Formiddagen er gunstig for skjønnhet og pleie. Men irritasjon og konflikt mellom kl.14-15 setter et brodd på møter. Ikke la deg provosere og hold hodet kaldt. Kvelden er best for møter, planlegging og fag.


—Andrew Bevan

Páginas12341 – 0 de 1362

Astrologisk Tips

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Våre veiledere