Dagens Horoskop

Onsdag 5. september

Endelig en dag som smiler fra start til ende. Måne i Kreps danner en kreativ og tiltaksrik sekstil (60°) til Solen kl.11.30. En god tid for bestillinger, fremføringer og kontakt med innflytelsesrike personer. Stå på! Timene frem til kl.15.30 fremmer helse og omsorg; bra for kunst, komposisjon og delikatesse for øvrig. Trigonen (120°) mellom Luna og Jupiter kl.20 tyder lykke og vekst. Benytt timene i forkant. Deretter kommer et skifte. Noen er på flyttefot. Unngå opphetede diskusjoner.


—Andrew Bevan

Tirsdag 4. september

Morgenstund har gull i munn, men du skal ikke kaste bort mange minutter. Gode nyheter venter på desken, men fra kl.08.40 mangler Månen retning; Ingen knagger foran seg, prosjekter sporer av og har ingen fremtid. Tro ikke alt du hører. Kl.14.05 går Luna inn i Krepsen, og legger de gode utsikter frem til kl.17.50. Vær eksperimentell, tenk nytt, ta sjanser, men halvtimen kl.17.50-18.20 ødelegger flyten, legger hindring og avslag. Deretter bedre. Timene fra midnatt gir harmoni, også innsikt.


—Andrew Bevan

Mandag 3. september

En kvadratur (90°) mellom Månen og Neptun fører uklarhet i formiddag. Aspektet legger en tåke over oppgavene. Energilekkasjer oppstår, og folk står som avvæpnet, nakne og sårbare. Tafatthet. De har glemt å ta med verktøy. Noen har glemt å skru på ovnen. Noe er skrevet i kode og må oversettes. Den rette personen ser stillingen og vet hva som skal gjøre. Men det krever litt innsikt. Ta kontakt med en ekspert om du ikke aner råd. Senere på kvelden fremmer kjærlighet og glede.


—Andrew Bevan

Søndag 2. september

Månen i Tvillingene gjør sterk og synlig alle som er født under dette tegnet de nærmeste 2-3 dagene. Følg Månens bevegelse rundt om i dyrekretsen, så finner du de dagene som er gunstig for deg, men sørg å ha rent mel i posen, for ikke å bli fersket i uønskede situasjoner. Den avtagende måne er god for å sanke, det være frukt eller bær. Men også om du trenger informasjon og støtte fra folk med erfaring. Trø varsomt i kveld, så vil ingen bli forlegen angående private affærer.


—Andrew Bevan

Lørdag 1. september

Formiddagen er bra for prosjekter, reiser og arrangement. Det kan komme noen kjepper i hjulene like før kl.12, men rør det ikke sammen om noen er uryddig. Hold ting fra hverandre. Utsett og vent. De mest innflytelsesrike og innsiktsfulle timene ligger før kl.14.15. Det er er du finner løsningene dine og geni-strekene. Ettermiddagen krever orden, forståelse og gode avtaler En 90°

—Andrew Bevan

Fredag 31. august
Månen i Tyren gir positive muligheter. Tyren er ikke den mest impulsive av tegn, men når ting tar tid, er det mest fordi folk vil ha alt på det trygge. Formiddagens prosjekter står støtt. Formål og forarbeid – det meste synes i orden. En harmonisk trigon (120°) mellom Måne og Solen kl.19 gjør ettermiddagen god for møter, avtaler, kjøp og salg. Det er mulig du og andre har lyst til å slå ut med håret. Men gjør det med stil. Unngå likegyldighet, ødsel og overdrivelse. Vis omtanke, ta ansvar.


—Andrew Bevan

Torsdag 30. august

Formiddagen er knirkete. Ta deg tid til å rydde opp i feil og misforståelser. Ironi kan oppfattes som et sleivspark. Unngå å falle for sladder og fristelsen av spiss tunge. Det folk virkelig trenger er bekreftelse, forståelse, hjelp og veiledning. Ta kontakt om det er noe du strever med. Ettermiddagen er det mer futt i. Bra for en flørt, lidenskap og erotikk. Men bryt ikke reglene og unngå konflikt. Hastverk er lastverk, men handling taler sterkere enn ord. Vær sikker i din sak, men så frem!


—Andrew Bevan

Onsdag 29. august

Merkur, Gudenes budbærer og alt som farer med vinden, gjør vonde aspekter i løpet av natten. Saturn og Pluto, mørkets fyrster. Onsdagen kan våkne noe stiv og gretten. Torsdag vil også stille krav til kommunikasjon, så prosjekter bør forberedes. Folk behøver å loses gjennom forskjellige distraksjoner. Orden og koordinasjon er en viktig faktor. Vær oppmerksom og våken. Månen gjør ingen viktige aspekter i dag, så ting ligger litt frem i tid. Eller du befinner deg i et mellomspill.


—Andrew Bevan

Tirsdag 28. august

Månen i Fiskene og i aspekt med Mars. Det burde bety «røde fisk», eller noe sånt, og laks bør være på menyen. Men lær, regntøy, støvler og sko kan også være en fangst. Book time hos terapeuten, lege eller frisør, for rask behandling og godt resultat. Før kl.16 for møter og økonomiske avtaler. Kl.16-18.30 setter regel og rutine noe mer under tvil. Prosjekter sporer av og avtaler følger ikke plan. Kun et unntak fra regelen kan redde deg, men da skal det være rom for kreative løsninger.

—Andrew Bevan

Mandag 27. august

Formiddagen er irritabel. Mist ikke hodet, men ta et fast og vennlig grep om tøylene, slik at andre ikke trenger seg på og velter opplegget. Det kan være vanskelig å se hvor ting kommer fra, men noen kan ha stått opp på feil side av sengen, eller at årsaken ligger bak kulissene. Om det blusser opp kan det ligge en forklaring her, uten at det har med deg å gjøre. Du er kun i «ugangens bane». Små begivenheter har store konsekvenser. Forsøk derfor å legge noe positivt igjen i omgivelsene.

—Andrew Bevan

Søndag 26. august

Det er fullmåne i dag, rett før kl.14. Fullmåner liker å kaste lys over enhver situasjon. Bevisstgjøre og avklare. Dermed er det vanskelig å holde hemmeligheter. Glimrende i områder hvor publisitet og oppmerksomhet er et mål, men i det private er det viktig med noe mer diskresjon. En fullmåne gir tau-trekninger, vil søke perfekte og fullkomne løsninger, men som må være på begges vilkår. Begge parter må oppleve å være fullverdige. Ellers er det ille ute. Kjærlighet og økonomi er hete tema.


—Andrew Bevan

Lørdag 25. august

Solen i trigon (120°) med både Uranus og Saturn. Glimrende for et skifte, en fornyelse, eller for å bygge broer mellom verdener. Muligheten til å ta med seg det beste av det gamle inn i det nye. Se om det finnes nye løsninger innen hus og hage. Månen i slutten av et tegn har lett for å «fristille» folk i omgivelsene dine. Dette kan føre til noen uventede respons eller reaksjoner. Men humoren er ikke langt unna, og det er bra for en fest eller selskap. Ta deg tid til å være kreativ og å leke.

—Andrew Bevan

Páginas123451 – 0 de 1362

Astrologisk Tips

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Våre veiledere