16. September 2018 . Publisert i Astrologen,Forutsigelser,Jordskjelv

Astrologen om filmen Skjelvet

– Den 23. oktober 1904 ble Oslo-området rammet av et jordskjelv som målte 5,4 på Richters skala. Det kan skje igjen. Når som helst. Vi har grunn til å være redde.

Dette er plottet når Kristoffer Joner er å se på lerretet i den norske storfilmen «Skjelvet» som vises på landets kinoer fra den 31.august. Astrolog Andrew Bevan er ikke helt sikker på om han forstår det.

Utgangspunktet er at han selv arbeidet med og studerte astrologien rundt Oslo-skjelvet i 1904, for nå snart 30 år siden. Ut fra hva han lærte, la han et par ord på trykk i lokalavisen Romeriksposten og ukebladet  Billedbladet .

Forutsa jordskjelvet 23. januar 1990

Her forutsa Andrew for offentligheten, en måned i forveien, det største jordskjelvet i Norge på 50 år til eksakt dag. Den 23. januar 1990. Jordskjelvet målte 5,3 på Richters skala og som inntraff rett utenfor kysten av nordvestlandet. Det største skjelvet var en av tre store skjelv på omlagt Richter 5, og som alle oppstod innenfor perioden av en uke. Skadene var minimale.

Astrologen omtalt i avisen The Guardian

Den 18. juni 1990 sendte Andrew jordskjelv instituttet NORSAR en telefax og varslet at Tehran stod i sentrum for en påtroppende jordskjelv fare. To dager senere døde 47.000 mennesker i dette jordskjelvet som målte 7,3 Richter. I januar 2005 omtalte avisen «The Guardian» hans arbeid som indikerte jordskjelvet og den voldsomme Sumatra-tsunamien 26.des 2004.

Til slutt sier astrologen

Årene har gått og ingenting har skjedd. Ingen har spurt hvordan jeg gjorde det. Jeg sitter fremdeles på en hylle og «dingler med beina». Konklusjon må være at samfunnet ikke bryr seg. Eller at man egentlig ikke vil vite det. Det eneste som synes viktig er når katastrofen er et faktum. Og er et oppslag i nyhetene. Alternativt kan vi treffes på kino, og vi heier på Joner. Det blir sikkert en opplevelse. God film! 

Tilleggsmateriale:

http://www.astronor.com/norge-eq.htm

http://www.astronor.com/iran-eq.htm

http://www.astronor.com/morrison.htm

http://www.astronor.com/etna92.htm

https://www.theguardian.com/politics/2005/jan/06/labour.comment1

 

Astrologisk Tips

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Våre veiledere