15. September 2018

Dagens horoskop 15/09-18

God dag 🙂

Høsten har virkelig “kicket” inn, luften er kjøligere. Fargespillet i trærne er et faktum, godt er det å kle på seg og tulle seg inn i “lange klær”.

Vi har en spennende tid foran oss, bak oss har vi lagt mange krevende himmelbevegelser. Er sikker på at du har hatt din dose av utfordring i eklipsene som har vært. Overgangen med å avslutte viktige kapitler i livet har vært et ømfintlig tema for mange i år. Med det betyr det også nye dører som åpner nye muligheter og bekjentskaper.

Ta kontakt med oss hvis du føler at vi kan bidra til inspirasjon eller innsikt videre på din vei.

Dagens horoskop Lørdag 15. september

Formiddagen kan være noe uforutsigbar. Det er viktig å komme i gang med gjøremålene, men la ikke irritasjonen henge. Ty heller til humor. Månen i Skytten gjør ingen aspekter med de andre planetene idag, så praktiske oppgaver løper lett løpsk, mangler referansepunkter eller knagger. Det er en god dag for lek og for turer i naturen. Kvelden for fest og dans, men for mye alkohol fører den glatte vei i tåken. Det er godt å ha kontroll og orden. Ta derfor vare på dine grenser.

Nye systemer

Søndag 9. September la vi om våre telefon systemer, vi har byttet ut gamleteletorglinjer med et nytt callsenter. Du kan lese om nye betingelser ved å trykke her!

Nye tjenester

Ønsker du ikke å bli etter fakturert, kan du forhåndsbetale en konsultasjon. Det er nå også mulig å forhånds bestille en konsultasjon. Våre undersøkelser viser at de fleste ringer oss under en emosjonell påvirkning. Vi på spåtjenester ønsker å tilby deg en mulighet til å planlegge en samtale med oss. I ro og fred er de fleste mye mer mottagelig for hva som blir sagt. Ta kontakt med oss på epost: post@spaatjenester.no

Ha en fin lørdag videre.

Hilsen spåtjenester teamet

Astrologisk Tips

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Våre veiledere