18. September 2018 . Publisert i Dagens horoskop

Dagens horoskop 18/09-18

God dag til deg.

Astrologen nevner noe om empati og medmenneskelighet i dagens horoskop. Tenker du på noen – du skulle ha tatt kontakt med for en stund siden? Er det sånn at du har blitt mint på av universet til å ta kontakt? Dagen i dag er kanskje en ekstra påminnelse, utsett det ikke mer.

Den andre siden

Har du noen nære og kjære på andre siden som du tenker på? En gylden anledning til å vise de at du tenker på de ved å tenne lys eller kjøpe blomster. Kommuniser med dine kjære gjennom dine tanker. Be om kommunikasjon gjennom dine nattlige drømmer, mange er mer mottagelig i en tilstand der kroppen sover og sinnet registrerer.

Dagens horoskop tirsdag 18/09-18

Prosjekter mangler fremdrift i dag. Det er ingen ny energi på stjernehimmelen. På sitt beste, en gunstig sekstil (60°) mellom Måne og Neptun på ettermiddagen, som er god for omsorg, pleie og kontakt med de eldre. En god tid for kunst, kultur og kanskje antikviteter. Det er ofte et spørsmål om prioriteter og skjønn. Maleoppgaver, helt ok. Kjøp kosmetikk og nye pensler. Bra for å mane til empati og medmenneskelighet. Kvelden har lett for å overreagere. Unngå å dramatisere.

En samtale med oss..

En samtale med oss handler ikke kun om svar og på leting etter forlagt gjenstand det handler like godt om bekreftelser på at du er på den rette veien. Mange finner trøst i en samtale med oss. For oss handler spåtjenester like mye om livsveiledning og inspirasjon. Vi bistår deg gjerne. Ta kontakt i dag. 21383826, inne på veileder siden finner du mer om hvem som tilbyr hva. Trykk her for å komme til veileder siden.

Er det noe annet, send oss en epost: post@spaatjenester.no

Hilsen

Spåtjenester teamet :))

Astrologisk Tips

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Våre veiledere