20. September 2018 . Publisert i Dagens horoskop,Penge energi

Dagens horoskop 19-20/09-18

Heisann,

i dagens horoskop skriver astrologen noe om å “å la seg forføre, men da vil penger gå i feil sted..”. En kan vel si at det kan overføres til alt vi bruker energi på, om vi tenker at penger er energi vi i “gåsetegn” er avhengig av. I hvert fall avhengig av at det er i balanse og flyt. Penger gjør oss ikke lykkelige, men gir oss muligheter til å gjennomføre oppgaver og prosjekter. Ikke minst muligheten til å glede og hjelpe andre.

Penge energi

Penger er energi og kan tiltrekkes på samme måte som du tiltrekker deg en partner. Økonomiske utfordringer setter seg ofte i nedre del av ryggen, korsrygg. Skap litt bevegelse i kroppen din ved å ta hendene rundt hoftene og beveg deg forsiktig i sirkel.

Alle er forskjellige og tar ulike helse utfordringer og begrensninger. Du må selv vurdere hva du klarer.

Dagens horoskop onsdag 19. september

En glimrende dag for reisevirksomhet, møter og reklame. Månen bygger gode kommunikasjons-linjer mellom Jupiter og Merkur. Dette pleier å åpne dørene og gi gode nyheter. En god anledning for å tenke stort og spre budskapet. For forretninger og handel med teknikk, for å bestille billetter eller kjøpe bil, best til kl.16. Ettermiddagen bærer deg videre frem til kl.19. Deretter ta fri. Kvelden mangler retning og prosjekter sporer av. Tro ikke alt du hører. Best for hobby og rekreasjon.

Dagens horoskop torsdag 20. september

Planetene er i utgangspunkt noe tvilsomt plassert i dag. Derfor er det mye å tjene og spare om du gjør ting riktig. Gå for kvalitet, fremfor billige løsninger. Om du er i tvil, avstå fra å kjøpe, men vent til en senere anledning. Det er lett å la seg forføre, men da vil penger gå i feil sted, og du forbruker mer enn du får igjen for det. Særlig i 11-tiden kan folk behøve støtte, mens defekter og mangler kommer til overflaten. Kvelden er heldig, og etter kl.20 ligger storhet og en viktig anledning.

Samtale med oss

En samtale med oss er for å veilede deg i din situasjon, vi ønsker å inspirere deg og hjelpe deg videre i din situasjon.

Ønsker du å få lest din energi knyttet til økonomi, ta kontakt med Valerie. Trykk her for å lese mer om Valerie

Ring oss i dag 21383826. Trykk her for å komme til veileder siden.

Hilsen

Spåtjenester teamet

Astrologisk Tips

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Våre veiledere