26. August 2018 . Publisert i fiskene,fullmåne

Fullmåne horoskop 26 August 2018

God søndag folkens.

Fullmåne i dag i fiskenes tegn, følelsens mor. Under kan du lese astrologens generelle fullmåne råd. Les gjerne om stjernetegnet fiskene, som sier noe om fiskenes kvaliteter. Lurer du på hva denne fullmånen har å si for ditt personlige horoskop, ta kontakt med astrologen på 82099329.

Er du den heldige?

Kl. 20 i dag trekker vi en heldig vinner av en 20 minutters konsultasjon. Du må være 18 år for å delta, alt du må gjøre er å kommentere, dele innlegget og huske å endre personvern innstillingen til offentlig.  Kun de som har kommentert og delt innlegget offentlig blir med trekningen. Delta, kanskje er du den heldige.

Fullmåne horoskop søndag 26. august
Rett før kl.14 er det fullmåne. Fullmåner liker å kaste lys over enhver situasjon. Bevisstgjøre og avklare. Dermed er det vanskelig å holde hemmeligheter. Glimrende i områder hvor publisitet og oppmerksomhet er et mål, men i det private er det viktig med noe mer diskresjon. En fullmåne gir tau-trekninger, vil søke perfekte og fullkomne løsninger, men som må være på begges vilkår. Begge parter må oppleve å være fullverdige. Ellers er det ille ute. Kjærlighet og økonomi er hete tema.

Akutt

Trenger du akutt hjelp, kan du ringe oss for dine spørsmål. Anbefaler deg å ta en kikk på vår veileder side, sjekk her. Våre veiledere har lang fart i livsveiledning, spåtjenester er svært opptatt av etikk og kvalitetsikring. Vi kan etter 10 år i bransjen være stolte av gode tilbakemeldinger og fornøyde kunder. Velkommen til en hyggelig samtale.

Astrologisk Tips

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Våre veiledere