16. September 2018 . Publisert i Gratis samtale

Kan det være din tur?

Spåtjenester ønsker å gi bort en samtale til den universet mener trenger noen gode ord, veiledning eller klarsynt hjelp.

Kan det være din tur å få en gratis kvalitets konsultasjon hos en av våre livsveiledere og klarsynte?

Reglene for å delta

Kommenter innlegget på facebook og del den. Pass på at du har offentlig personvern innstilling på når du deler. Dette er den eneste måten spåtjenester kan kontrollere din deltagelse på. Spåtjenester vil like din kommentar for å bekrefte din deltagelse.

Dagens horoskop Søndag 16. september

Merkur opphøyet i Jomfruen i svært heldig kombinasjon med Jupiter og Pluto. Noen er på vinnersporet! Talent, kunnskap, dyktighet. Bra for studie og utdannelse, taler og presentasjon. Den som har merkedag i dag (eks. dåp, bryllup) har gode utsikter i vente. Mye trafikk og mange innspill. Mest gunst for møter og avtaler før kl.16.45. Utover kvelden er det halvmåne, og verdener er satt på tvers. Motsetninger, avstand og forskjeller må tas tak i for å løses. 

En samtale med oss?

Spåtjenester veiledere ønsker å bistå deg i dine spørsmål, støtte deg i din situasjon eller se i fremtiden for deg. Slik at du kan forberede deg best mulig til dine møter med andre mennesker, om det skulle være i et kjærlighets forhold, på jobben, skolen eller med familien.

Trykk her for å se veileder siden!

Ring oss 21 38 38 26, tjenesten koster kr. 33,- pr. minutt. Trykk her for våre betingelser.

Astrologisk Tips

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!

Våre Kunder Sier

Våre veiledere