Andrew

Astrolog, horoskop, fremtidsutsikter

Ring nå 21383826 #108

Vi er så heldig å ha dyktige Andrew Bevan som veileder hos oss. Han er en av de aller mest erfarne og respekterte astrologer i landet, og hans arbeid er publisert i mange forskjellige land.

I 2016 ble han overrakt et æresmedlemskap i den Rumenske Astrologisk Foreningen, i 2015 mottok en pris ved den store internasjonale konferansen i «Oriental Heritage» i New Dehli, India. Han har tidligere forelest bl.a. ved årskonferansen i Warsawa, og ved den britiske astrologiforeningen med hovedsete i London.

Astrologi karrière 

England Andrew’s astrologikarriere startet i 1983 med kontorer i Oslo året etter. Han har vært programleder og fagansvarlig hos bl.a. Radio Sandnes, Radio P4, og hatt 100-vis av innslag i presse og media. I 10 år underviste Andrew i astrologi ved folkeuniversitetet og som foredragsholder i folkehøgskolen. Hans arbeid og prognoser har vekket internasjonal oppsikt og blitt bemerket i avisen «The Guardian».

Hvordan jobber astrologen?

Andrew er dyktig til å se helhet og sammenheng. Han kan se dine fremtidsutsikter, men kanskje enda viktigere, gi råd om hva du bør gjøre. Ofte har du en valgmulighet, og det kan verd å undersøke alternativene. For at Andrew skal kunne stille et mest mulig riktig horoskop for deg, er det viktig at du oppgir fødselsdato, lokasjon og helst klokkeslett når du ble født. Dette er viktige data han trenger for å kunne belyse din livssituasjon og gi deg gode råd og nøkler til personlig vekst, samt avsløre dine medfødte evner og svakheter. Andrew kan hjelpe deg slik at du sitter med de beste kortene og får odds’ene på din side! Så snart du forstår hvorfor noe skjer, kan han hjelpe deg å utvikle en strategi, slik at du fremmer mulighetene dine for å lykkes på ethvert område i livet.

ERFARING/ UTDANNELSE

Andrew har både fagbrev og mesterbrev i Astrologi fra utlandet.

  • 2016 – Honorary Member of the Astrological Association of Romania.
  • 2015 – Lifetime Acheivement Award of the Indian Institue of Oriental Heritage.
  • 1988 – Diploma of the Mayo School of Astrology, DMS Astrol.England
  • 1986 – Diploma of the Qualifying Course of Horary Astrology, QHPEngland
  • 1981 – Certificate of Proficiency of the Mayo School of Astrology

– Mye av mitt arbeid går ut på å vise at astrologi er langt mer enn ukebladhoroskop. Astrologi er en sammensatt lære med rike tradisjoner innen både kunst og vitenskap. Astrologi er å lytte til hva som skjer i omgivelsene dine. Min mening er at faget har mye å tilføre oss i form av forståelse av oss selv og våre omgivelser, og er berettiget en langt mer ryddig, akseptert og integrert rolle i samfunnet enn det har i dag. 

Andrew sin profil vil lyse grønt når han er tilgjengelig for å motta din samtale. Før du ringer husk fødselsdato og fødsels sted. Om du har klokkeslettet for når du var født, er dette gull verdt!

Ring 21 38 38 26 og tast kode #108 for å komme direkte til Andrew. Tjenesten koster kr. 33,- pr. minutt fra du får svar. Faktura gebyr kommer i tillegg, trykk her for å komme til våre betingelser.

Ring nå 21383826 #108

Tilbakemeldinger

Skriv en tilbakemelding

Astrologisk Tips

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!