Bjørn

Healing, klarsyn, livsveiledning, intuitiv

Ring nå 21383826 #110

Healer Bjørn Mæhla fra Steinkjær kan tilby deg healing og intuitiv veiledning.

I år 2000 oppdaget Bjørn sine healende evner gjennom en sanndrøm, der han så et fysisk møte som kom til å erfare. Det møtet i følge Bjørn selv førte han dit han er i dag.

Bjørn har tidligere arbeidet hos andre leverandører av livsveiledning og spåtjenester. Kan tenkes at du har tidligere har vært i kontakt med han. Hans lange erfaring har bidratt til mange fonøyde og tilbakevendende kunder.

Bjørn sier at han medvirker til at du kan motta healing fra universet og opphever blokkeringer.

I en samtale kan det ofte komme en gaid, klarfølelse er også en del av kommunikasjonen.

Bjørn er i dag en del av et lokalt miljø der hensikten er å bli kjent med seg selv, inni oss er det mye vakkert å finne om vi lar det skje, sier Bjørn. Han oppfordrer deg til å ta kontakt om dette vekker interesse.

Ring nå 21383826 #110

Tilbakemeldinger

Skriv en tilbakemelding

Astrologisk Tips

Lørdag 29. september

Oppgaver går ikke helt etter boka nå i formiddag. Om noe skal monteres, pass på du har alt du behøver av verktøy og deler. Vær omhyggelig med målene. Kl.15.25 går Månen inn i Tvillingene. Plutselig er det noe som skifter retning. Telefonen ringer. En invitasjon eller nyhet. Gjester står på døren. Folk er livlige og pratsomme i kveld. Bra for interaktive selskapsleker, men noen ganger nervøst når det gjelder følelser. I dine relasjoner, vær oppmerksom og ta deg tid til å skape tillit.

- Andrew Bevan

Abonner på vår nyhetsbrev og motta gratis horoskop og tips på e-post!